Skip to content
Mark & energibyggarna logo

Jobba där det händer!

Att jobba på Mark & Energibyggarna är lite som att rida på en raket. Vi har haft en fantastisk tillväxt och samtidigt lyckats behålla lönsamheten. Vi har helt enkelt gjort mer av det vi är bra på – vinna anbud och överträffa förväntningar!

Det finns en viktig anledning till vår framgång – medarbetarna. På Mark & Energibyggarna spelar individen en stor roll. Varje medarbetares engagemang gör skillnad och de som vill ta ansvar får ta ansvar. Vi värdesätter entreprenörsanda, förmågan att driva varje projekt som om det vore ens eget. Att vara lyhörd för vad kunden efterfrågar och veta att dina kolleger, och chefer, finns där när du behöver dem.

Arbeta hos oss

Gillar du också att vinna?

Det finns en speciell lagkänsla på Mark & Energibyggarna. Vi är många som gillar sport och idrott, som gillar att vinna och svårt för att förlora. Det peppar oss att jobba på ett företag som har vinden i ryggen, där det alltid är något spännande på gång.

Arbeta hos oss

Handlingskraft ger resultat

Vi får saker gjort och vi gör det bra. På Mark & Energibyggarna är en platschef verkligen en chef med mandat att överträffa kundernas förväntningar. Vi är måna om sammanhållningen och stolta över att bygga för framtiden i vår hembygd. Vi behöver ständigt fler som vill följa med på vår resa. Vill du?

Arbeta hos oss

Alla är inte lika, inte du heller

När vi bygger lag, arbetsgrupper, så behövs olika kompetens och olika roller. Vi värdesätter olikheter och lägger ned mycket energi på att skapa goda relationer. En av våra framgångsfaktorer är våra goda relationer med våra kunder. Men en av hemligheterna bakom det är goda relationer mellan arbetskamrater.

Arbeta hos oss

Ta plats i regionens snabbväxande team! Fyll i formuläret nedan så tar vi kontakt med dig.

Tack för ditt intresse!

Vi återkommer så fort vi kan.

Felaktigt förnamn
Felaktigt efternamn
Ange en korrekt e-post
Ange ditt telefonnummer
Beskriv ditt ärende