Bygg morgondagens Västsverige med oss.

I takt med att regionen växer, gör vi det också. Hos oss är du med och bygger morgondagens samhälle tillsammans med drivna och kunniga människor. Vi värdesätter entreprenörsanda och att du vill ta ansvar och växa tillsammans med oss. Och växt har vi gjort, mycket tack vare våra medarbetares engagemang.

Här går det undan.

Vi får inte bara saker gjorda – vi utför dem väl. Det finns flera anledningar till det, men en viktig del är våra platschefer. De har mandat att självständigt fatta beslut, vilket betyder att arbetet löper på utan avbrott och att vi ofta kan överträffa våra kunders förväntningar. Vi har långa och goda relationer med våra kunder vilket gör att vi växer lönsamt. Och då behöver vi ständigt fler personer som vill bidra.

Ingen är den andre lik.

Poängen med ett lag är att varje individ tillför unika egenskaper. Så är det hos oss också och vi värdesätter olikheter eftersom vi vet att det gynnar såväl oss som våra kunder. Vi arbetar också med vår kultur och att skapa goda relationer både internt och externt.

Nyfiken? Hör av dig!

Detta är till för dig som inte hittar ditt drömuppdrag bland våra lediga jobb just nu, men eftersom vi kontinuerligt får in nya uppdrag tar vi gärna emot din ansökan med mer information om dig själv.

I ansökan vill vi att du bifogar ditt CV samt skriver en ansökningstext om var dina intressen ligger och vilket/vilka typ av arbete du skulle vara intresserade av. 

Vi jobbar ständigt med vår kandidatdatabas och kommer kontakta dig så fort vi hittar ett relevant uppdrag baserat på dina erfarenheter och önskemål.

Din ansökan kommer att vara tillgänglig för rekryterande chefer under 12 månader.

När jag skickar in ansökan godkänner jag att Mark & Energibyggarna får lagra mina personuppgifter för att kunna hantera min ansökan.